Friday, January 13, 2012

Suhkruploomihaldja küüned koos Triin Tasujaga


Paar päeva tagasi juhtus nii, et olin ise Tartus ja läbi astus ka Triin Tasuja, kes avaldas soovi kahe oma küünelakiga miskit ette võtta. Pigmentitega saab teha palju asju - kasutada otse lauvärvina või pressida uueks lauvärviks, kehakreemi sädelevaks teha, juuksehooldusvahendi sisse panna, põsepuna või highlighteri ehk esiletõste helendusena kasutada, huuleläike värvi muuta jne. Üks variant on tuunida pigmentidega küünelakki.

Triin Tasuja tõi muutumismängu jaoks need lakid:



Vasakpoolne siis selline harilik Manhattani alus- ja pealislakk, parempoolne Wild and Crazy (Wet n Wildi copycat) erk fuksiaroosa matt dekoratiivlakk.


Kunagi tellisin Ebayst umbes 40 väikest pigmenditopsi, firmasiltidega Leishi, Wendy ja Lanmei. Oli ka hetk, mil mind tabas organiseerimisvajadus - seetõttu tegin kõigist koos numbritega sellise näidiste lehe.


Värvitule pealislakile lisasime algselt lihtsalt sätendavat glitterit, siis aga näis see kuidagi kahemõõtmeline ja otsustasime panna juurde ka lillaka duokroomiga valget pigmenti.


Teise laki jaoks läks pigmentide valimine pinevamaks.


Väikest lehtrit meil käepärast polnud, seega tegime ajutise variandi toidupoe tšekist.


Esimene pigment sai valitud värvile endale lähedane - ehk lisab sätendust? Triinule tundus see matt nimelt kuidagi... lapik.


Eksperimendi mõttes tahtis Triin ka lisada suuretükilist rohelist, mis aga kahjuks lakile värvi juurde ei andnud, vaid tekitas sinna hoopis pisikesed klombid/terad.


Kui Triin Tasuja külla jõudis, olid tal küüned juba lakitud. Nimetissõrm on kaetud nii algse matiga kui hilisema versiooniga.

Lõpuks sai roosa laki sisse puistatud viit erinevat pigmenti.


Pool küünt veel vana lakiga, pool juba "uuega".


Kuldse läikega valget pidi ju ka ikka juurde panema. Seda tegin mina ja ma olen selline räpakas, läks üle ääre.


Muutus oli suur, keskmine sõrm on allpool nüüd veelgi uuema versiooniga kaetud.

Nagu näha, reedab laki uus tekstuur neid rohelisi täppe, mis oma värvi paksu laki vahelt siis näidata ei suuda. Lakkisime Triinu küüned üle ja seejärel, tekstuurile mõtte andmiseks ja selle ära kasutamiseks, pintseldasin küüned poolest saadik üle juba tuttava roosa pigmendiga ja lisasin seejärel veel tippudesse kuldset.

Lakid ise nägid lõpuks välja sellised:

Kõige lõpus lisasimegi küüntele ka endatehtud sinakas-lillakas-roosakalt sätendavat pealislakki. Triin Tasuja ise arvas, et tal on tuhksuhkurdatud küpsiste sõrmed vms. Mulle meenutasid nad karamelliseeritud arbuusi - kas selline asi on olemas?


Ilma välguta pilt ka:




2 comments:

  1. http://www.beautyheaven.com.au/skin-care/moisturisers/8544-avene-skin-recovery-cream
    see kreem, millest rääkisin. kasutan ise ja väga sobib. sellel margil on veel minged väga hypoallergilisi kreeme.

    ReplyDelete
  2. Päris soolane hind, jälgi siis hoolega, kas nahk tundub parem ja mõnusam ikka täie raha eest! :)

    ReplyDelete